praktijk voor begeleiding bij rouw en verlies

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Ik help je graag.
Gebruik onderstaand contactformulier (of stuur een email naar
 info@blokmeijerrouwtherapie.nl )
Ik neem dan zo gauw mogelijk, maar in elk geval binnen 2 werkdagen, contact met je op.


Contactgegevens:
Praktijkadres Blokmeijerrouwtherapie:
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Email: info@blokmeijerrouwtherapie.nl
Telefoon: 06-3399 2251

Registratiegegevens:
KvK-nummer: 81824491
BTW-ID: NL003608759B43
NFG-registratienummer: 9362
RBCZ-licentie
code: 210430R
AGB-code: 90110669
Praktijkcode: 90069569

Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz)
De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt, en wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). Het doel van de Wkkgz is openheid over klachten en ongewenste gebeurtenissen, daarvan leren en zo gezamenlijk de zorg te verbeteren. Hierdoor kan de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) er beter op toezien dat er geen misstanden in de sector voorkomen.
Uiteraard is het belangrijk om bij klachten altijd eerst met de zorgverlener zelf te gaan praten en te proberen het gezamenlijk op te lossen. Als je er samen niet uitkomt, is het belangrijk dat je als cliënt weet waar je dan terecht kunt met je klacht. Mensen willen zich gehoord voelen en willen voorkomen dat een ander hetzelfde overkomt.
De Wkkgz eist dat zorgverleners kenbaar maken hoe zij hun klachtenafhandeling geregeld hebben. Blokmeijerrouwtherapie heeft haar klachtenafhandeling ondergebracht bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Meer informatie is hier te vinden.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram