praktijk voor begeleiding bij rouw en verlies

Tarieven & vergoedingen

Mijn praktijk voor psychosociale therapie is gevestigd in Amstelveen. Momenteel is de praktijk geopend tijdens kantooruren op maandag en donderdag, in overleg in de avonduren en op zaterdag.

Individuele begeleiding 
Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en duurt maximaal een uur. 
Een vervolgconsult duurt een uur en kost € 78,= (vrijgesteld van BTW).
Een consult in de avonduren of op zaterdag is in overleg mogelijk. Hiervoor geldt een aangepast tarief. Een consult in de avonduren of op zaterdag kost € 93,=.

De praktijk is gevestigd in Amstelveen. Het werkgebied voor ambulante begeleiding bevindt zich in een straal van ca. 10 km rond Amstelveen: Uithoorn, Amsterdam (deels), Aalsmeer en Ouderkerk aan de Amstel. Buiten dit gebied in overleg, je kunt altijd contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken. In verband met de reistijd wordt er mogelijk extra tijd gerekend. Daarnaast komen er reiskosten bij: € 0,19 per km.

Partner/gezinsgesprek
Een partner- of gezinsgesprek behoort ook tot de mogelijkheden.
Een partner- of gezinsgesprek duurt 5 kwartier en kost € 100,= ('s avonds en op zaterdag: € 120,=)

Let op: wijziging tarieven na 1 oktober 2022
Helaas wordt alles in het leven duurder. Vanaf 1 oktober 2022 worden daarom, na bijna 2 jaar, nieuwe tarieven gehanteerd om daarmee te kunnen blijven zorgen voor een gezonde bedrijfsvoering. De volgende tarieven gaan dan gelden:

Psychosociale therapie per uur: € 85,00
Consult in de avond of op zaterdag: € 100,00
Partner/gezinsgesprek: € 110,00 (avond/zaterdag: € 135,00)

Vergoedingen
Psychosociale therapie valt onder de complementaire zorg. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, vakgroep psychosociaal en maatschappelijk werk. Daarnaast sta ik geregistreerd bij de RBCZ. Vanuit de aanvullende zorgverzekering is daardoor (gedeeltelijke) vergoeding in veel gevallen mogelijk. Een overzicht van de vergoedingen van de zorgverzekeraar is hier te vinden. 
Daarnaast hebben de meeste werkgevers regelingen voor persoonlijke ontwikkelingen en scholing. Dit budget kan in sommige gevallen ook gebruikt worden voor psychosociale therapie. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever. 

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden verzet of geannuleerd. Afspraken die daarna worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram