praktijk voor begeleiding bij rouw en verlies

Tarieven & vergoedingen

Mijn praktijk voor psychosociale therapie is gevestigd in Amstelveen, waar in principe de afspraken zullen plaatsvinden. Momenteel is de praktijk geopend tijdens kantooruren op maandag, donderdag en vrijdag. In overleg is een afspraak in de avonduren of op zaterdag mogelijk.

Het is ook mogelijk om in de buitenlucht af te spreken, of bij uitzondering in de thuissituatie (ambulante begeleiding). In verband met de reistijd wordt er mogelijk extra tijd gerekend. Daarnaast komen er reiskosten bij: € 0,21 per km. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.  

Individuele begeleiding 
Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en duurt maximaal een uur. 
Een vervolgconsult duurt een uur en kost € 90, = (vrijgesteld van BTW).
Voor een consult in de avonduren of op zaterdag geldt een aangepast tarief. Een consult in de avonduren of op zaterdag kost € 110,= per uur.

Partner/gezinsgesprek
Een partner- of gezinsgesprek behoort ook tot de mogelijkheden.
Een partner- of gezinsgesprek duurt 5 kwartier en kost € 110, = .
's Avonds en op zaterdag kost een partner- of gezinsgesprek: € 145, = .

Vergoedingen
Psychosociale therapie valt onder de complementaire zorg. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg, vakgroep psychosociaal en maatschappelijk werk. Daarnaast sta ik geregistreerd bij de RBCZ. Vanuit de aanvullende zorgverzekering is daardoor (gedeeltelijke) vergoeding in veel gevallen mogelijk. Een overzicht van de vergoedingen van de zorgverzekeraar is hier te vinden. 
Daarnaast hebben de meeste werkgevers regelingen voor persoonlijke ontwikkelingen en scholing. Dit budget kan in sommige gevallen ook gebruikt worden voor psychosociale therapie. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever. 

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden verzet of geannuleerd. Afspraken die daarna worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram